Dansk
English
Sitemap
Udskriv
Til forside

Miljøpolitik

 

B6 A/S og B6 Akustik A/S forpligter sig til at overholde relevant miljølovgivning. Vi arbejder kontinuerligt på at være informeret om ændringer i lovgivningen, således at vi kan være på forkant med kommende krav.

Vi vil i alle vore aktiviteter implementere en adfærd og holdning som er miljømæssig optimal under hensyntagen til virksomhedens konurrenceevne.

B6 A/S og B6 Akustik A/S forpligter sig til løbende at forbedre den miljømæssige indsats, forebygge forurening, samt optimere/reducere vores ressourceforbrug og mængden af affald fra vores forskellige produktioner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ISO 14001

B6 Gruppen er ISO 14001 certificeret på alle vore lokationer i Danmark. Alle steder, hvor det er praktisk muligt, såvel internt som eksternt, søger vi at nedbringe brugen af miljøskadelige stoffer til et minimum.

 

Oeko-Tex® certificerede metervarer

Vore vævede metervarer lever op til kravene i Oeko-Tex® Standard 100, som sætter fokus på restindhold af kemikalier og tungmetaller i metervarerne. Dette er dokumenteret ved cert. nr.: CQ 927/4 - IFTH og cert. nr.: 12.HTR.11597 - Hohenstein

 

Oeko-Tex® certificeret skum til engangsvaskeklude

Vore skumkvaliteter lever op til kravene i Oeko-Tex® Standard 100, som sætter fokus på restindhold af kemikalier i skumkvaliteterne. Dette er dokumenteret ved cert. nr. 1308026 - Centexbel

 

Skum uden CFC

De skumkvaliteter, som vi anvender hos B6 Gruppen, er alle fremstillet uden brug af ozonnedbrydende stoffer.

AKUSTIKPRODUKTER


LYDDÆMPNING

 

SKÆRMVÆGGE

LYDBAFLER

 

KONTAKT OS


B6 Akustik A/S
Professionel støjdæmpning & Tekniske applikationer i skum
B6 Akustik A/S- en del af B6 Gruppen

email(at)b6akustik.dk | www.b6akustik.dk | Tranåsvej 5-7, DK-9300 Sæby | Tel. (+45) 9989 1050 | Fax (+45) 9989 1060